Bild & Kultur söker en driven grafisk formgivare / projektledare

I ett litet företag har man förmånen att göra många olika saker. Som medarbetare hos oss på Bild & Kultur behöver du ha flera kompetenser. Vi söker dig som har spets inom formgivning, bildbearbetning och enklare illustrationer, men som gärna också gillar att arbeta med språk och text. Vi jobbar i InDesign, Photoshop och Illustrator.

Det är ett roligt jobb, och du behöver vara en person som kan ta ansvar för en produktion. Vi är alltid flera som medverkar i varje projekt, men varje person i firman har ett projektledaransvar. Det ställer krav på dig att vara lyhörd och flexibel. Noggrannhet är ett av våra honnörsord, och vi släpper inga jobb ifrån oss förrän vi är nöjda.

Vårt kontor finns i bruksorten Skyllberg, en mil norr om Askersund, vid Vätterns norra spets. Vi är tre företag i huset, vilket skapar en trevlig arbetsplats. Det är en fin kommun att bo och verka i, med många företag, omväxlande, vacker natur med sjöar, skog och flera småorter och centralorten Askersund, som är en liten pärla vid vattnet. Läs mer om oss på hemsidan: www.bild-kultur.se

Hör av dig, vi vill veta mer om dig! Din utbildningsbakgrund och dina erfarenheter, och vad du vill bidra med hos oss. Gärna arbetsprover.
Vi vill ha din ansökan senast 12 oktober

Maria Gunnarsson, vd
Maria.gunnarsson@bild-kultur.se