VA-guiden

Vi äger del i bolaget VA-guiden, som vi var med och startade för drygt 10 år sedan. Årligen ordnar företaget en konferens i någon av landets större orter, olika varje år. Konferensen vänder sig till landets miljöinspektörer, VA-tekniker och andra som jobbar med vatten, avlopp, VA-planering och dagvatten. Bild & Kultur formger de olika trycksakerna till konferensen och håller ordning på hemsidan.

Knutsson Bygg

Thomas Knutsson Bygg AB från Närkesberg har vi samarbetat med i många år. Det började med en logotype, och därefter har det vuxit fram en flora av kuvert, visitkort, vykort och hemsida. Ett spännande fotouppdrag på hög höjd blev det när Knutsson-snickarna lade om det glaserade svarta herrgårdstaket i Åmmeberg.

Skyllbergs Bruk

Bild & Kultur har kontor i bruksorten Skyllberg, i Askersunds kommun. Vår hyresvärd är Skyllbergs Bruk, som också är vår kund. Brukets företagspresentation visar ett företag med många strängar på sin lyra. Hjärtat i företaget är en industri för stålprodukter – svetsade, varmförzinkade konstruktioner och spik, bland annat. Orten i sig är väl värd ett…

Mullfilterbolaget

Produktblad är en smart uppfinning. Lätt att dela ut på mässor. Lätt att maila som pdf. Lätt att lägga ut på sin hemsida för kunder att ladda ner. Mullfilterbolaget är ett Uppsalaföretag som jobbar med småskalig rening av BDT-vatten, främst för sommarhus och kolonistugor.

Zinkgruvan Mining

Medarbetartidningen Zinktrycket blev en direkt följd av vårt arbete med Zinkgruvan Minings jubileumsbok. Den gavs ut vid gruvans 150-årsjubileum 2007. Tidningen utkommer med tre nummer per år och belyser företagshändelser under och ovan jord. Här kan man läsa om maskininvesteringar, om att jobba natt, hälsotips, enkätfrågor, säkerhetsarbete med mera.

Närkesberg Hönseri

Det är även Lena Sjöberg som ligger bakom logotypen för Närkesberg Hönseri. Ett fantastiskt givande utvecklingsarbete, med vår kund som vet exakt hur en höna ska se ut i blicken för att ha de rätta egenskaperna. Den här loggan har vi sett pryda Behrn Arena i Örebro, när företaget var hockeymatchsponsor.